Share your opinions and thoughts with us

mail

info@marines.com.tr

mail Marines_telefon
Salmon Sauce

Ingredients

1 kg Marines dondurulmuş somon dilim.

1/2 demet maydanoz

1/2 demet dereotu

2 diş sarımsak

3-4 adet taze soğan (yeşil tarafı)

1 çorba kaşığı un

2 çorba kaşığı sıvıyağ

2 çorba kaşığı krema

1,5 çorba kaşığı tereyağ, karabiber, tuz

Preparation

4 People

Marines dondurulmuş somon 0 +4° C'de çözüldükten sonra her iki tarafına tuz ve karabiber serperek 20 dakika kadar dinlendirin.


Sarımsak ve soğanı ince doğrayıp sıvı yağda 2-3 dakika çevirin. Yumuşayınca, sulandırılmış unu ve kremayı ilave edin. Kıvamını bulunca kıyılmış yeşillikleri, tuz ve karabiberi ekleyip ateşten alın.


Terayağında somon dilimlerini her iki tarafını 4-5 dakika kızartın ve sıcak olarak servis yapın.

Enjoy your meal!

Tags :

Salmon , Sagun , Food , Fish

About Marines

Group Sagun has been dealing with Seafood production and exportation since 1960. Currently Sagun Group is among top 500 Manufacturing companies in Turkey and in 2012 was awarded as a leading Seafood Exporter.